Картина-пано за стена - СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ

19,90 лв.

Търсите ли картина за стена, която да разчупи обстановката и да вдъхне нов живот в хола, кухнята, спалнята или детската стая ? Стана ли скучно обзавеждането на работното Ви място ? Омръзна ли Ви всеки ден да виждате един и същ, натрапчив интериор ?      

Картините, които прадлагаме са в 4 размера по избор, а съшо така можете да си изберете и каква да бъде основата - Канава ( платно ) или PVC плоскост. Доставяме до 3-4 дни след потвърждаване на поръчката по телефон.

Нашите пана - картини за стена са решението, от което се нуждаете. Предайте завършен, дизайнерски вид на интериора. Насладете се на богатата цветност и отличната изработка

Избери основа
Размер на картината
Количество

 Потребителски мнения и оценки
Все още няма мнения за този продукт

Изберете основа на картината:

  • Картини с основа PVC  – модерни дизайнерски картини, изработени от висококачествено принтено изображение залепено върху основа от ПВЦ /коматекс/  с дебелина от 5 mm. и защитено с ламинат. Леки, удобни и безопасни, те позволяват да придадете неповторимост на интериора на достъпна цена  и с невероятно лесен, щадящ стените монтаж на стената – чрез двойно лепящи ленти, включени в комплекта .
  • Пана за стена от канава – пълноцветни изображения принтирани върху художествено платно / канава / и опънати върху дървена подрамка със сечение 20х37 mm – достатъчно тънка за да е естетически издържана и в това време достатъчно дебела за да осигури стабилна основа . Дълготрайният и наситен цвят на картините за стена се запазва в годините и благодарение на специалния лак, поставен като финален щрих. Стилни, артистични с плътна и богата цветност, триизмерни картини, подходящи за всяка стена. 

Изберете картина от посочените размери. Възможни са следните 3 варианта:

  • Малко стенно пано -  габаритен размер 70x45 см
  • Средно стенно пано -  габаритен размер 100x65 см
  • Голямо стенно пано -  габаритен размер 150х100 см

  • Срок на изработка и доставка на декорацията за стена – 3 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката от наш сътрудник по телефона. 

Паната за стена са изработени в България. 

Доставка с преглед при получаване. 

14 дни право на връщане съгласно Общите условия на сайта.

Доверете ни се!

Ние предлагаме продукт най-високо качество!

99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция. 

Пазарувате безопасно и сигурно

0936-PVC-1-35X25
 Мнения

Бъдете първия, написал ревю за този продукт и вземете ОТСТЪПКА за следващата си поръчка! !