Картини пана от 5 части

В тази категория има 870 продукта.

Показани са 1-24 от общо 870 артикул(а)

Над 950 Картини с изгодни цени и доставка. Репродукции, онлайн картини и дизайнерски решения за всеки хол, спалня, кухня, офис или вила. Избор на основа:

  • Канава - пълноцветни изображения изпринтени върху художествено платно /канава/ и опънати върху 2 сантиметрова дървена клинова подрамка. Стилни, артистични с плътна и богата цветносткартините с канава са подходящи за всяка стена.
  • PVC плоскост - леки, удобни и безопасни, те позволяват да придадете неповторимост на интериора на изгодна цена и с невероятно лесен, щадящ стените монтаж – чрез двойно лепящи ленти, включени в комплекта.
  • Всяка наша картина с канава има клинова подрамка от най-високо качество, като това позволява с помощта на клиновете да се изпъне максимално платното, без комромиси с качеството на картината. 
  •  Паната ни с основа от PVC имат допълнително добавен слой ламинат, който служи като допълнителна бариера против надраскване и още веднъж защитава от избеляване.

Всеки комплект декоративни пана за стена може да бъде изработен в няколко размера и осем различни форми на паната, а също и като обикновена картина.

Как да си изберем пана за стена ?

Лесно е - трябва да избирате картините според интериора. Именно заради това, обърнете специално внимание  на жанра на паната. Картината с ярък градски пейзаж е подходящ за хола, там тя ще създаде настроение. Селския пейзаж, изпълнен със светлина и пастелни тонове, е подходящ за спалнята. Обикновено картините в спалнята се разполагат над леглото. Библейските и античните сюжети могат да внесат в офиса или в дома ви елемент на разкош. Но не всяка подредба ще понесе такава картина. Тя добре ще се вписва в класически интериор. За интериор, изпълнен в стил ампир са подходящи картини с военни сцени.

От друга страна, паната за стена с основа PVC са по-подходящи за модерен тип интериор, а тези с основа канава - за класичвски интериор

Ако пък сте от хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме Ви да разгледате нашите картини за рисуване по номера и гоблени за шиене.