Картини пана от 5 части

Над 950 Картини с изгодни цени и доставка. Репродукции, онлайн картини и дизайнерски решения за всеки хол, спалня, кухня, офис или вила. Избор на основа:

  • Канава - пълноцветни изображения изпринтени върху художествено платно /канава/ и опънати върху 2 сантиметрова дървена клинова подрамка. Стилни, артистични с плътна и богата цветносткартините с канава са подходящи за всяка стена.
  • PVC плоскост - леки, удобни и безопасни, те позволяват да придадете неповторимост на интериора на изгодна цена и с невероятно лесен, щадящ стените монтаж – чрез двойно лепящи ленти, включени в комплекта.
  • Всяка наша картина с канава има клинова подрамка от най-високо качество, като това позволява с помощта на клиновете да се изпъне максимално платното, без компромиси с качеството на картината. 
  •  Паната ни с основа от PVC имат допълнително добавен слой ламинат, който служи като допълнителна бариера против надраскване и още веднъж защитава от избеляване.

Всеки комплект декоративни пана за стена може да бъде изработен в няколко размера и осем различни форми на паната, а също и като обикновена картина.

Как да си изберем картина за стена ?

Лесно е - трябва да избирате картините според интериора. Именно заради това, обърнете специално внимание  на жанра на паната. Картината с ярък градски пейзаж е подходящ за хола, там тя ще създаде настроение. Селския пейзаж, изпълнен със светлина и пастелни тонове, е подходящ за спалнята. Обикновено картините в спалнята се разполагат над леглото. Библейските и античните сюжети могат да внесат в офиса или в дома ви елемент на разкош. Но не всяка подредба ще понесе такава картина. Тя добре ще се вписва в класически интериор

От друга страна, картините за стена с основа PVC са по-подходящи за модерен тип интериор, а тези с основа канава - за класически интериор

Разнообразието от картини  в нашия асортимент представлява истинско съкровище от изкуство и иновативни дизайни. Нашата колекция се отличава не само с богатство от изображения, но и с високо качество на материалите и внимание към всеки детайл. Когато избирате картина за стена от нас, получавате повече от просто украса - получавате парче от изкуството, което отразява вашия стил и индивидуалност.

Нашите картини с канава са ръчно изработени от опитни специалисти, които внимателно се грижат за всеки нюанс от изображението. Цветовете са ярки и наситени, предавайки живот на картината и правейки я централен акцент във всяко помещение. Принтът върху висококачествената канава придава на картината автентичен вид и усещане за истинско произведение на изкуството.

Когато избирате картини за стена от нас, получавате не просто продукт, а възможността да пренесете уникалния характер и емоции във вашия дом или бизнес. Нашите картини са повече от просто декорация - те са израз на вашата личност и визия за красотата. Открийте света на изкуството с нашите картини за стена и направете вашия интериор незабравим и вдъхновяващ.

Като алтернатива за украсата на Вашето жилище, предлагаме да разгледате и т.нар. сребърни картини , а за подарък за близък човек погледнете колекцията ни от сребърни икони или дърворезби.

Ако сте от хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме Ви да разгледате нашите картини за рисуване по номера и гоблени за шиене.