Филтрирай продуктите

Размер на картината

Избери основа

Картини и Пана за стена

В тази категория има 954 продукта.

Показани са 1-24 от общо 954 артикул(а)

Огромно разнообразие от хубави картини с цветя,  картини с пейзажи, много рози и още стотици невероятни картини с превъзходно качество на изработка и на Супер Цени. Тези картини за стена можете да разгледате и като модулни картини или картини от 5 части.

В нашия магазин за картини:
  • Всяка картина за стена може да бъде изработена с канава и подрамка или пък с основа от PVC и е прекрасна декорация за стена, която да допълни дома ви.
  • Богат избор и ръчна изработка с много внимание и любов - това ни отличава и кара да се гордеем с нашите картини.
  • Всеки наша картина с канава е с основа  клинова подрамка от най-високо качество, като това позволява с помощта на клиновете да се изпъне максимално платното и да не се допуснат каквито и да били комромиси с качеството.
  • Паната ни с основа от PVC имат добавен и слой ламинат, който служи като допълнителна бариера против надраскване и още веднъж защитава от избеляване.

Защо да си купим картини за стена ?

Защото това е класическият вариант за това интериора да добие завършен  вид - в наши времена тя се заменя с репродукция или принтирано копие. Тези декоративни картини внасят много цвят, красота и настроение във всеки дом. Присъствието на големи картини за стена и у дома се смята за изискан вкус.  

Каква картина да избера - с канава и подрамка или с основа oт PVC ?

Това е въпрос на личен избор, но принципно ако стила на обзавеждане на мястото е класически, по-подходяща е картината с дървена подрамка, а ако е модерен - тази с основа PVC. Другото важно нещо, което трябва да имате предвид е начина на монтаж - картините с основа PVC са със щадящ стените монтаж чрез двойно лепящи лепенки (подложки), докато тези с дървена, клинова подрамка са със стандартния монтаж със забиване на пирон/винт 

Коя стена е подходяща за окачване на картина ?

Преди да си изберете картина за всекидневна, спалня или антре е нужно да имате идея къде и как ще я поставите, каква големина да изберете, да се съобразите с мебелите, стила и цвета. Първото нещо за което трябва да помислите са стените, не на всяка стена ще стои добре картина. Идеалното място е гладка, боядисана със светъл цвят стена, но във всеки случай избягвайте еднакъв или близък до фона на картината. 

Какво е основното правило за окачване на картина ? 

Правилото е картината да бъде винаги на нивото на очите – на около 1,5 м. от пода. Не е необходимо  да слагате шедьоври по всички стени - внимавайте да не залитнете в тази посока. Достатъчни са няколко картини на две-три места. Ако интериора позволява, картините може да се поставят и върху рафтове или шкаф. 

Друг вариант, бързо да решите проблема с декорацията на Вашето жилише или офис, са т.нар. сребърни картини и сребърни икони. Ако пък сте от хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме Ви да разгледате нашите картини по номера и гоблени за шиене.