Филтрирай продуктите

Тема

Сребърни икони

В тази категория има 435 продукта.

Показани са 1-24 от общо 435 артикул(а)

Производството на Сребърни Икони започва в ранните години на православието, когато ръчно рисуваните икони започват да се покриват със сребърен или меден материал, придаващ уникална енергия на иконите. Според традицията това започнало не като опит за декорация или за да изглежда по-добре, а като дар за Неговото име. Днес, имаме възможност да предложим на нашите клиенти широка гама от сребърни икони на много и различни светци и различни дизайни.

Новите производствени технологии позволяват благородните метали да се свързват с други материали, които служат за основа. Сребърния биламинат е метод, използван за наслагване на лист от сребро с проба 925 (92,5% сребро) върху основа от неблагороден метал (често алуминий), стъкло или дори дърво, посредством специални смоли. Среброто проба 925, наричано още и Стерлингово сребро е по-твърдо , което позволява да се произвеждат висококачествени и издръжливи изделия като сребърни картини, сребърни икони, сребъри рамки и други. 

Сребърната икона е подарък за хора с които сте близки, имате намерение да станете такива или да се сродите. Тези икони са подходящ подарък и за официални събития, като освещаване на нова къща, офис или друг имот.

Ето и част от нашите икони за подарък

Подходящ подарък ли са сребърните икони, особено когато става дума за религиозни хора? Ако решите да подарите икона на религиозен човек, със сигурност ще спечелите сърцето му. Ще впечатлите човека и той ще Ви бъде благодарен завинаги!

Като алтернатива за украсата на Вашето жилише, предлагаме да разгледате и колекцията ни от картини за стена.

За хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме нашите картини за рисуване по номера и гоблени за шиене.