Филтрирай продуктите

Тема

Размер

Налични

Сребърни икони

В тази категория има 498 продукта.

Показани са 1-24 от общо 498 артикул(а)

Производството на Сребърни Икони започва в ранните години на православието, когато ръчно рисуваните икони започват да се покриват със сребърен или меден материал, придаващ уникална енергия на иконите. Според традицията това започнало не като опит за декорация или за да изглежда по-добре, а като дар за Неговото име. Днес, имаме възможност да предложим на нашите клиенти широка гама от сребърни икони от Италия на много и различни светци и с различни дизайни.

Новите производствени технологии позволяват благородните метали да се свързват с други материали, които служат за основа. Сребърния биламинат е метод, използван за наслагване на лист от сребро с проба 925 (92,5% сребро) върху основа от неблагороден метал (често алуминий), стъкло или дори дърво, посредством специални смоли. Среброто проба 925, наричано още и Стерлингово сребро е по-твърдо , което позволява да се произвеждат висококачествени и издръжливи на надраскване изделия като сребърни картини, сребърни икони, сребъри рамки и други. 

Сребърната икона е подарък за хора с които сте близки, имате намерение да станете такива или да се сродите. Тези икони са подходящ подарък и за официални събития, като кръщене, имен ден, сватба, рожден деносвещаване на нова къща, офис или друг имот.

Ето и част от предложенията, които ще откриете в нашия онлайн магазин за сребърни икони :

Подходящ подарък ли са сребърните икони, особено когато става дума за религиозни хора? Ако решите да подарите икона на религиозен човек, със сигурност ще спечелите сърцето му. Ще впечатлите човека и той ще Ви бъде благодарен завинаги!

Предлагаме бърза (обикновено на следващия работен ден ) доставка до София, Пловдив, Варна или което и да е друго населено място в страната.

Като алтернатива за украсата на Вашето жилище, предлагаме да разгледате и колекцията ни от икони дърворезба и картини за стена.

За хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме нашите картини за рисуване по номера и гоблени за шиене.