Сребърни рамки за снимки

Сребърните рамки за снимки са отличен подарък, подходящ както за много близки хора, така и за официални лица и високопоставени гости. Рамките за снимки добавят специална атмосфера и създават настроение, независимо дали са поставени на красивата масичка в хола, висят на стената или стоят на бюрото в кабинета. Няма друг аксесоар в обзавеждането, който да предизвиква хубави чувства, както прекрасната сватбена снимка, усмивката на малко детско личице или образа на любим човек, които ни гледат от луксозни рамки за снимки. Именно за това, да намерите евтини рамки за снимки, е нелека задача и ние сме тук да ви помогнем в решаването и.

Новите производствени технологии позволиха благородните метали да се свързват с други материали, които служат за основа. Сребърния биламинат е метод, използван за наслагване на лист от сребро с проба 925 (92,5% сребро) върху основа от неблагороден метал (често алуминий), стъкло или дори дърво, посредством специални смоли. Среброто проба 925, наричано още и Стерлингово сребро е по-твърдо, което позволява да се произвеждат висококачествени и издръжливи на надраскване изделия като сребърни картинисребърни иконисребърни рамки за картини и други.

Това са стандартните размери снимки в инчове и в сантиметри:

  • 2.5 x 3.5 = 6.35 x 8.89 cm.
  • 3.5 x 5 = 8.89 x 12.7 cm.
  • 4 x 6 = 10.2 x 15.2 cm.
  • 5 x 7 = 12.7 x 17.8 cm.
  • 6 x 8 = 15.2 x 20.3 cm.
  • 8 x 10 = 20.3 x 25.4 cm.
  • 10 x 12 = 25.4 x 30.5 cm.

Размерите на рамките, които са написани в сайта за всяка една рамка, са размерите на мястото, на което се поставя снимката.

IvDecor предлага изключително разнообразие от рамки за снимки онлайн, факт който позволява да ви ги доставим във всяка точка в България. 

Този вид рамки за снимки са подарък, подходящ за поводи като сватбарожден денюбилейкръщенеимен ден, среща с близък човек и още много други.

Като алтернатива за украсата на Вашето жилище, предлагаме да разгледате и колекцията ни от икони дърворезба и картини за стена.

За хората, които държат декорацията им да бъде изработена лично от самите тях, предлагаме нашите картини за рисуване по номера и гоблени за шиене.