картини по номера - филтър

Изберете какво да съдържа комплекта за рисуване по номера:

Налични за поръчка

Детски картини

Рисуването по номера е креативно хоби за деца, което ще отприщи творческото начало у малчуганите и ще развие въображението им до крайни предели. Има ли въобще някой от нас, който да не е опитал рисуване по номера като дете в книжките, да не се е радвал и вълнувал от картините, които се получават накрая? Картините за рисуване по номера за деца, които ще откриете при нас са естественото развитие на тези от книжките. Те са съобразени с интересите на децата и лесно ще ги грабнат и задържат вниманието им. Освен всичко, тези картини ще развият у ващите деца и сръчността да боравят свободно с четката, както и ще изострят усещането им за цветовете.

Боите, с които са оборудвани комплектите за рисуване по номера за деца от IvDecor, са с цветове подбрани за конкретния модел и децата могат да се залавят с работа преди да са изгубили търпението си. Освен всичко, тези акрилни бои са водоразтворими, което помага лесно да се измият четките, а и ще спести и неприятни миризми  на разтворители по време на рисуването, но не хранете напразни надежди - веднъж изсъхнали е почти невъзможно да бъдат измити:) 

Разбира се, децата са нетърпеливи, затова разполагаме с модели с размери 18х24 см и 30х30 см. , но разбира се най-желаните модели са с размер 50х40 см. Всеки комплект съдържа и необходимите за рисуване четки.

*Не оставяйте децата си да работят без родителски надзор.