Икона на Св. Богородица - Казанска - правоъгълна
  • Икона на Св. Богородица - Казанска - правоъгълна

Икона дърворезба - Икона на Св. Богородица - Казанска - правоъгълна

124,80 лв.

Иконата, изработена от дърво, е предпочитан и изискан подарък за всеки повод – сватба, кръщене, юбилей, рожден ден, за спомен и като израз на благодарност. Подаряването на икона е символично пожелание за благоденствие, здраве и закрила от Висшите сили. 

Иконите с дърворезба са автентични, произведени от естествени и качествени материали от широколистна дървесина като липа, явор, орех, ясен. Това ги прави неподвластни на времето и остаряващи красиво, повишавайки емоционалната си стойност и ценноста си. Независимо от изминалите години изображението остава непроменено и все така вълнуващо.

*Иконите и картините са обработени със смес на восъчна основа и не трябва да имат контакт с вода (да се мият, мажат или мокрят - важи и при освещаване)  

Размер на иконата
Количество

 Потребителски мнения и оценки
Все още няма мнения за този продукт

Всяка икона дърворезба е минала няколко етапа на обработка и часове ръчен труд. Крайният резултат е – живи и колоритни изображения. Релефът дава дълбочина на изображенията. Иконата става въздействаща и докосваща най-съкровените кътчета на душата. 

Дървените икони са с нанесени финишни покрития, на базата на терпентин и восък, с цел запазване на иконата и подчертаване на естествената красота на използваното дърво.

Иконите с дърворезба се изработват на монолитни парчета дърво, или на слепени такива и не подлежат на повторение, за това продуктите могат да имат леки разлики в размерите, цвета и текстурите от показаните в сайта изображения. Вашият дисплей също може да променя цветовете на изображенията и при реалното им получаване да има несъществена цветова разлика. Дървените икони по своя произход са уникални и няма как да бъдат напълно идентични.

Иконите имат пробит отвор за окачване. 

Срок на изработка: уточнява се по телефона, но максималния срок е до 7-10 дни след приемане на поръчката от наш сътрудник. 

Всички изображения са обект на авторското право. Снимките са собственост на Ивет-М и не подлежат на копиране и разпространение. 

DK2086-2

Техническо описание

Тема на иконата
Света Богородица с младенеца
Габаритен размер на дърворезбата
27 x 22 см.
35 x 29 см.
Вид дърво
липа
 Мнения

Бъдете първия, написал ревю за този продукт и вземете ОТСТЪПКА за следващата си поръчка! !