Кръст
  • Кръст

Дърворезба - Кръст

140,40 лв.

Открийте изяществото на дърворезбата с нашите уникални продукти. Майсторите ни създават впечатляващи дърворезби за стена, пана, ловни трофеи и подаръци. Всяка детайлна релефна работа е  внимателно изработена, като се спазват специфични техники. Разгледайте колекцията ни от изключителни дърворезби, които придават елегантност и характер на всяко пространство. Изберете перфектния подарък или украса за дома си сега!

*Иконите и картините са обработени със смес на восъчна основа и не трябва да имат контакт с вода (да се мият, мажат или мокрят - важи и при освещаване)

Количество

 Потребителски мнения и оценки
Все още няма мнения за този продукт

Дърворезбата е изкуството, което съживява дървения материал, придавайки му нова красота и хармония. В IvDecor ние ценим тази изящност и предлагаме дърворезби, които разказват вдъхновяващи истории. Нашите талантливи майстори внимателно избират всяко парче дърво и го превръщат в истинско произведение на изкуството.
За тези, които обичат да украсяват дома си с уникални акценти, предлагаме голямо разнообразие дърворезби, достойни да украсят всяка стена. В ivdecor.com ние разбираме страстта и вдъхновението, които стоят зад всяка дърворезба, и предлагаме нашите клиенти най-изисканите и впечатляващи пана дърворезби и поставки за ловни трофеи дърворезби.

Нашите пана дърворезби са вдъхновени от природата и излъчват естетика и топлина. Те са идеални за украса на всеки дом, добавяйки усещане за уют и комфорт. А за тези, които обичат лова, предлагаме уникални ловни трофеи дърворезба, които съчетават изящество и стил.


Дърворезбите са също така прекрасен подарък за специалните хора във вашия живот - независимо дали става въпрос за юбилей, сватба или просто жест на внимание. Всеки един от нашите продукти носи със себе си част от уникалната енергия на майсторите ни.


Искате ли да преживеете магията на дърворезбата? Разгледайте нашата категория дърворезби и открийте вълшебството на този изтънчен занаят. Ако искате още идеи за уникални подаръци и декорации, разгледайте и нашата по-широка колекция дърворезби. Позволете ни да ви помогнем да превърнете всяко пространство в проява на изкуство и красота.

DK2093

Техническо описание

Габаритен размер на дърворезбата
45 x 31 см.
Вид дърво
липа
 Мнения

Бъдете първия, написал ревю за този продукт и вземете ОТСТЪПКА за следващата си поръчка! !