Икона Дърворезба - В прегръдките на Дева Мария
  • Икона Дърворезба - В прегръдките на Дева Мария

Икона Дърворезба - В прегръдките на Дева Мария

138,75 лв.

Дървената икона е предпочитан и изискан подарък за всеки повод – сватба, кръщене, юбилей, рожден ден, за спомен и като израз на благодарност. Подаряването на икона е символично пожелание за благоденствие, здраве и закрила от Висшите сили. 

Иконите с дърворезба са автентични, произведени от естествени и качествени материали от широколистна дървесина като липа, явор, орех, ясен. Това ги прави неподвластни на времето и остаряващи красиво, повишавайки емоционалната си стойност и ценноста си. Независимо от изминалите години изображението остава непроменено и все така вълнуващо.  

Количество

 Потребителски мнения и оценки
Все още няма мнения за този продукт

Дървените икони в сайта са произведение на майстор дърворезбар. Всяка от тях е минала няколко етапа на обработка и часове ръчен труд. Крайният резултат е – живи и колоритни изображения. Релефът дава дълбочина на изображенията. Иконата става въздействаща и докосваща най-съкровените кътчета на душата. 

Иконите с дърворезба се изработват на парчета дърво, някой от които имат ян /това е естествения външен слой на дървото/. Янът е автентичен и не подлежи на повторение, за това продуктите могат да имат леки разлики от показаните в сайта изображения. 

Размерите на иконите може да са с леки разминавания, в зависимост от парчето дърво, което е избрал за обработка майстора дърворезбар. 

Вашият дисплей може да променя цветовете на изображенията и при реалното им получаване да има несъществена цветова разлика. Дървените икони по своя произход са уникални и няма как да бъдат напълно идентични.

Дървените икони са лакирани професионално и фино.

Иконите имат пробит отвор за окачване. 

Срок на изработка – 7-10 дни след приемане на поръчката от наш сътрудник. 

Всички изображения са обект на авторското право. Снимките са собственост на Ивет-М и не подлежат на копиране и разпространение. 

JD167

Техническо описание

Размер
28х19 см.
Тема
Богородица с младенец
 Мнения

Бъдете първия, написал ревю за този продукт и вземете ОТСТЪПКА за следващата си поръчка! !